DOVADĂ IZBITOARE: Primarul de Sînandrei, Claudiu Coman dă lucrări propriilor firme

Dovezile covârşitoare care îl incriminează pe primarul de Sînandrei, Claudiu Coman nu sunt simple speculaţii. Ele apar negru pe alb la Registrul Comerţului. Claudiu Coman este probabil cel mai tupeist primar din România. Coman nu a dat lucrările din comună prietenilor sau celor ce puteau să-i ofere şpagă. El şi le-a luat pur şi simplu singur. Unele dintre lucrările de reabilitare a comunei din Timiş sunt facturate direct pe firmele primarului. Sau cel puţin unde el este persoana de contact. Administrator este un vechi prieten – inginerul Călin Alin Găvril.

contact-firma

Firma Willy Build SRL a fost înfiinţată în 2013 la Registrul Comerţului. Numărul de telefon din dreptul contactului firmei este unul dintre numerele de telefon ale primarului de Sînandrei, Claudiu Coman (veyi tabelul). Pare incredibil, dar nu este aşa? Firma Willy Build SRL a prins însă pe 24 noiembrie 2015 un contract în valoare de 197.860 lei fără TVA cu Primăria Sînandrei. Era vorba despre lucrări de pavare, execuţie şi montaj în localitatea Covaci. Firma Willy Build SRL este situată pe strada Constantin cel Mare 99 bloc 254 etaj 2 apartament 5 din Timişoara. La aceeaşi adresă şi în acelaşi an o altă firmă SC ADI – Y – Grup Build SRL este înfiinţată. La Registrul Comerţului şi pe această firmă figurează numărul de telefon al primarului de Sînandrei, Claudiu Coman.

telefon sinandrei

Coman a fost atât de naiv încât a pus un om de încredere administrator la cele două firme unde numărul său de telefon apare în dreptul contactului. Este o veche cunoştiinţă cu care Claudiu Coman a lucrat atât la firma lui Nicolae Man cât şi la o altă firmă de cereale. Era tot inginerul Călin Alin Găvril din Sînandrei.

firma-1

Cele doua firme mai sus amintite au fost înfiinţate pe adresa unui apartament de pe strada Constantin Cel Mare nr 99 bloc 254 etaj 2 apartament 5. Una la camera 1 alta la camera 2 a apartamentului. Culmea este că la aceeasi adresa a mai fost înfiinţată o firmă pe vremea cand primarul Claudiu Coman, lucra sub comanda lui Nicolae Mann la Aton Transilvania. La aceea vreme Coman împreună cu apropiaţii au înfiinţat o firmă la aceeasi adresă care avea ca obiect de activitate comercializarea cerealelor. Firma se numea Jebelean Cereale şi a fost închisă cu puţin timp înainte ca Coman să fie ales primar la Sînandrei.

firma-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here