Adepții sportului sunt invitați la “Timotion – Timișoara se mișcă”

Timișorenii vor alerga și în această primăvară în scop caritabil. Alergotura organizează în aceste zile o nouă ediție a acțiunii Timotion.

Timișorenii sunt asteptați în Parcul Rozelor să susțină peste o mie de participanți înscriși la cele cinci curse de alergare din cadrul evenimentului de alergare cu scop caritabil “Timotion – Timișoara se mișcă”. Astfel, oricine dorește să alerge în timpul unei curse organizate la Timotion va trebui să doneze taxa de înscriere pentru un proiect din comunitate. La finalul evenimentului, fiecare proiect va primi toți banii donați de participanți.

Ediția din acest an a Timotion are loc în data de 23 aprilie, de la ora 09.00, în Parcul Rozelor, unde va avea loc startul curselor semimaraton și cros Visma, la ora 11.30 – startul cursei pentru începători, la ora 12.00 – startul cursei în fotoliu rulant și pe role, iar la ora 12.15 – startul cursei pentru părinți și bebeluși. La ora 13.00, pe scena din Parcul Rozelor va avea loc festivitatea de premiere.

Cursele de alergare sunt pentru puterile oricărui doritor, antrenat sau mai puțin antrenat. Pentru cei din prima categorie este o ocazie de a participa la semimaraton pe un traseu plăcut sau pe o distanță de cinci kilometri. Timișorenii care participă la Timotion pot susține unul dintre cele 16 proiecte pentru comunitate înscrise în cadrul evenimentului.

Evenimentul este organizat în colaborare cu Primăria Municipiului Timișoara și a Consiliului Județean Timiș.

Mai multe informații se găsesc pe site-ul http://www.timotion.ro/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here