ADID caută voluntari! Orice poate da o mână de ajutor în protecția mediului

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deseuri Timiș lansează un nou apel de voluntariat în rândul cetățenilor.

Cetățenii sunt îndemnați să se alăture activităților ADID cu privire la protecția mediului: ecologizare, conștientizare și informarea cetățenilor cu privire la importanța și necesitatea gestionării eficiente a deșeurilor, educare ecologică în rândul elevilor/studenților/cetățenilor, etc.

Cetățenii care cred că: implicarea fiecăruia dintre noi e importantă; au disponibilitatea de a te implica voluntar în toate activitățile organizate de noi; reciclarea ajută la conservarea resurselor naturale; obligația de precolectare separată poate deveni o rutină în activitățile noastre zilnice; schimbarea obiceiurilor în ceea ce privește gestionarea corectă a deșeurilor ține de fiecare dintre noi; un mediu curat înseamnă un mediu sănătos și prietenos… Sunt așteptați să se alăture activităților cu privire la protecția mediului cât mai mulți cetățeni!

,,Întrucât conștientizarea problemelor de mediu și protejarea mediului înconjurător sunt elemente constante ce fac parte din viața noastră, am decis lansarea unui nou apel de recrutare în Corpul voluntarilor ADID Timiș,, – transmite Cristian Mos, Președinte ADID Timiș.

Înscrierea se poate face prin completarea formularului https://bit.ly/3rrbhMf până la data de 31 martie 2022! Fiecare candidat va fi contactat telefonic pentru programarea interviului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here