ADID Timiș a lansat concursul online ARTA RECICLĂRII!

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș împreună cu Organizațiile partenere care implementează răspunderea extinsă a producătorului și cu partenerul nostru Lions Club Timișoara – Dinamic Club, desfășurăm un nou concurs online ARTA RECICLĂRII, destinat elevilor claselor pregătitoare și claselor I-XII.

Concursul se desfășoară în perioada 7-23 decembrie 2020 și se adresează copiilor din unitățile de învățământ primar, gimnazial și liceal din județul Timiș, zona 1 Timișoara, 0 Ghizela, 3 Deta, 4 Făget.

Concursul se desfășoară pe trei secțiuni astfel:

Secțiunea I: Elevii din clasele pregătitoare și I – IV trebuie sa realizeze un desen sau o pictură în care să ilustreze importanța colectării separate/reciclării, liberă creativitate…

Secțiunea II: Elevii din clasele V-VIII trebuie să realizeze un obiect din materiale reciclabile. Astfel, se evidențiază importanța colectării separate și reutilizarea deșeurilor reciclabile.

Secțiunea III: Elevii din clasele IX-XII trebuie să realizeze un video-film sau colaj de fotografii, despre deșeurile reciclabile și posibilitatea refolosirii lor.

Premiile acordate constau în:

Premiul 1: Tableta x 12 bucăţi

Premiul 2: Multifunctionala imprimantă x 24 bucăţi

Premiul 3: Casca audio x 36 bucăţi

Premii de participare: 720 de șepcuțe inscripționate și diplome de participare.

Premiile vor fi împărțite în mod egal pe cele trei secțiuni de învățământ.

Reprezentanții ADID Timiș transmit că, obiectivul organizatorilor e acela de a dezvolta o atitudine responsabilă a elevilor și profesorilor față de gestionarea deșeurilor și față de procesul de precolectare separată a deșeurilor .

Mai multe informații și regulamentul concursului “ARTA RECICLĂRII” găsiți pe www.adidtimis.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here