Societatea de salubrizare Retim a câştigat Timişoara şi Lugojul, în urma noii licitaţii, datorită faptului că este foarte bine dotată, are utilaje moderne şi angajaţi foarte bine pregătiţi.

Există în Zona O, cu oraș principal Lugojul și localitățile din jurul deponeului, declarat câștigător Retim, nu se mai poate face contestație. Zona 2 și 3, Jimbolia și Deta, a fost un singur participant la licitație o asociere de firme din București, nu se mai poate face contestație. În arealul Timișoara e declarată câștigătoare firma Retim, e o notificare de la firma clasată pe locul doi, că ar fi nemulțumită de rezultatul licitației. Asta nu înseamnă contestație, înseamnă că e posibil să depună, să vedem ce decizie iau”, este de părere Traian Stancu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiş şi președintele ADID.

Iată şi tarifele la gunoi, din august 2018:

Tarif Zona 2 Jimbolia: mediul urban 6,92 lei/persoană/lună; mediul rural 2,61 lei/persoană/lună; agenți economici 284,51 lei/tonă. 
Tarif Zona 3 Deta: mediul urban 7,11 lei/persoană/lună; mediul rural 3,15 lei/persoană/lună; agenți economici 328.10 lei/an.
Tarif Zona O Ghizela: mediul urban 8,24 lei/persoană/lună; mediul rural 2,81 lei/persoană/lună; agenți economici 215,84 lei/tonă.
Articolul precedentTrei idei inovative, reprezintă România în Cipru la finala proiectului ClimateLauchPad!
Articolul următorMigranti prinsi la o frontiera din vestul tarii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.