Administrația Canalului Navigabil Bega – Regia Autonomă Timiș (ANCB) își mărește echipa și face angajări toamna aceasta. Un număr de 17 posturi sunt scoase la concurs în această perioadă.

Astfel, ACNB Timiș scoate la concurs posturile de manager navigație, respectiv acela de asistent manager. Sunt vacante și posturile de economist (control financiar/gestiune), inginer proiectant, consilier juridic, IT-st, expert achiziții publice, specialist în domeniul calității/control.

Regia mai angajează un agent de curățenie, șase muncitori și un șef de formație, precum și un șofer/conducător ambarcațiune. Menționăm că angajarea este pe perioadă determinată cu posibilitate de prelungire.

În acest context, toate persoanele interesate sunt invitate să acceseze site-ul Regiei, www.acnb.ro, secțiunea Cariere. Aici vor găsi toate detaliile despre posturile vacante, condiții, program de examinare, precum și informații legate de salarizare. Ne găsiți și la punctul de lucru din Timișoara, b-dul Tudor Vladimirescu nr.19A.

Administrația Canalului Navigabil Bega este o Regie Autonomă, înființată în 21 iunie 2018, sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Aceasta administrează calea navigabilă interioară pe sectorul românesc al canalului Bega, în lungime de 42,444 km. Tronsonul administrat de Regie este cuprins între Timișoara (Uzina Hidroelectrică) și frontiera cu Republica Serbia.

Mai amintim faptul că din anul 1728 și până în prezent, pentru canalul pe care îl vedem astăzi, administrațiile au făcut și vor mai face numeroase proiecte menite să îl pună în valoare.

Articolul precedentÎți dorești o carieră în uniformă? Jandarmeria Română face recrutări
Articolul următorToate autobuzele, troleibuzele și tramvaiele STPT revin pe trasee, de luni! Revin și microbuzele școlare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.