Adrian Pau: „Congresul din martie va fi un control al stării de sănătate pentru PSD”

Apropiatul Congres PSD a generat numeroase discuții și speculații legate de evoluția partidului și de mutări așa zis spectaculoase pe eșichierul formațiunii politice aflată la guvernare. Interpelat în legătură cu acest eveniment, parlamentarul PSD Timiș, Adrian Pau, ne-a declarat că organizarea acestui Congres este foarte importantă pentru evoluția partidului și în fapt momentul va fi unul de analiză și stabilire de măsuri pentru evoluția pe mai departe a partidului.

Eu nu cred in tot felul de speculații cu tăieri  de capete, cu reglări de conturi, cu alegeri și tot felul de scenarii ieftine. Sunt sigur că se vor stabili foarte clar direcțiile viitoare de acțiune. Partidul are nevoie de oamenii de valoare pe care-i are și nu de vendete” a menționat Adrian Pau.

Pe de altă parte deputatul PSD crede că este de importanță majoră faptul că la Congres se va prezenta un Program de dezvoltare a României în trei etape respectiv 2020, 2025 și 2040. Programul este în fapt o structurare a evoluției țării noastre pe termen lung, va elimina modificările făcute de fiecare dată când apar schimbări administrative și va da clar o coerență în evoluția României.

Din punct de vedere organizatoric, alegerile care vor avea loc vor structura o reprezentativitate mult mai largă și democratică la conducerea partidului. Este vorba de faptul că fiecare din cele opt zone ale țării vor fi reprezentate în conducerea partidului de câte doi reprezentanți – un bărbat și o femeie- asigurându-se astfel nu doar egalitatea de șanse, ci în principal o reprezentativitate mult mai eficientă la conducerea partidului.

Se vor structura noi modalități de acțiune pentru aplicarea programului de guvernare și cu siguranță vor fi și multe discuții pe această temă. Personal cred că va fi o întâlnire de lucru lărgită care va avea un efect benefic asupra activității PSD”, a mai declarat deputatul Adrian Pau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here