Timişean prins la frontieră cu permis de conducere fals!

Spread the love

Poliţiştii de frontieră de la Cenad au depistat un tânăr din Timiş, care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere bulgăresc fals, pentru autoturismul pe care îl conducea.

„Ieri, în jurul orei 19.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român A. Lucian., în vârstă de 26 de ani, domiciliat pe raza județului Timiș. Acesta era la volanul unui autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Germania”, spun reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Timişoara.

La controlul de frontieră, pe lângă documentele de identitate, şoferul a prezentat şi un document care avea însemnele autorităților din Bulgaria. Poliţiştii de frontieră au constatat că documentul în cauză nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui permis auto original, acesta fiind fals, iar în urma verificărilor s-a stabilit că tânărul nu deţinea dreptul de a conduce.

Tânărul a declarat poliţiştilor că a obţinut documentul prezentat la control, în urma frecventării unui curs de conducere auto, din Bulgaria, unde a plătit suma de 450 de euro.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here