ALDE Timiș si-a prezentat oficial candidatii la Primaria Timisoara si Consiliul Judetean Timis. Partidul lui Tariceanu merge la CJT pe mana lui Titu Bojin iar la Primaria Timisoara pe mana avocatului Adrian Popescu.

Prim-vicepreședinte ALDE Timiș, și vicepreședintele CJT, Tudorică Valentin, a declarat următoarele: ”Astăzi, ALDE Timiș și-a lansat principalii candidați la diferitele funcții care vor fi puse la bătaie, la alegerile din 27 septembrie. În urma eforturile depuse s-a reușit ca până la această dată, să devenim competitivi și să avem candidați aproape în toate localitățile din județul Timiș, competitori de mare calitate, oameni de valoare profesională, care pot reprezenta cu cinste partidul ALDE.  Am marcat altfel în fiecare lună o creștere în sondaje și am convingerea că prin modul prin care abordăm această campanie vom reuși un rezultat surprinzător de bun pentru ALDE Timiș, în 27 septembrie.  Domnul Bojin se află în legătură cu ALDE de mai multă vreme, am purtat multe discuții până acum. Am intenționat să formăm o alianță în Timiș de centru -centru stânga cu alte formațiuni politice, dar orgoliile au fost prea mari la competitori. Așa că iată-ne aici împreună”.

În discursul său, Titu Bojin a spus: ”Am venit cu echipa de la UNPR care este alături de mine în totalitate și am făcut adeziunea la ALDE Timiș. Rezultatul alegerilor vrem să fie cât mai frumos și să avem 2 cifre și la CJT și la Primăria Timișoara.  Am tăcut în această perioadă, a fost o vreme de tatonări. Am mizat pe o alianță de centru-stânga care ar fi câștigat ușor alegerile în Timiș, dar după degringolada care se vede atât în stânga, cât și în dreapta noi, care ne considerăm de centru, vom putem câștiga alegerile la președinția CJT cu două cifre.  Am fost atacat de oameni care nu reprezintă nimic în politica timișeană și nici în viața socială, oameni care nu au cu ce să se prezinte la masa discuțiilor, chiar o să îi provoc pe parcursul campaniei la dezbateri clare.  A fost moment care m-a supărat că unii și-au permis să vorbească de mine și să mă atace, neavând nimic la postamentul lor, realizări,  să vorbească la adresa mea. Nu am să le pronunță numele, fiindcă nu merită. Vom avea o campanie electorală deosebită, fiindcă vom merge pe ideea de a promite ceea ce putem realiza și nu de a promite ceea ce nu putem îndeplini. Mă cunosc cetățenii din Timiș. Am avut un mandat de președinte din 2012 -2016 cu multe împliniri pentru județ. Le știți. Totuși vreau să amintesc de cele 200 de km de drumuri pe care le-am asfaltat, fiindcă erau din pământ. În total 400 de km de drumuri am reabilitat sau asfaltat. Am reparat și fațada Spitalului Județean Timișoara, care este așa cum o vedeți și acum, dar am făcut și multe în interior. După ce voi câștiga funcția de președinte al CJT, după 27 septembrie, voi avea în vedere domeniul sănătății pe care îl voi sprijini intens, dar și învățământul. Voi fi foarte apropiat cu ceea ce se întâmplă în educația din Timiș. Școlile trebuie sprijinite cu seriozitate, unde sunt multe probleme, așa cum am ajutat și Inspectoratul Școlar Timiș, care fusese aruncat în stradă și i-am dat în chirie fostul sediul al direcției apelor.  Încă un domeniu se va găsi în programul meu. Este vorba de descentralizarea administrației naționale. Este necesară punerea în practică a regionalizării, descentralizarea din punct de vedere administrativ și reducerea numărului de parlamentari.  Dacă vom alege pentru CJT și pentru șefia CJT oameni care au experiență în spate, care au arătat în viață că pot face ceva atunci vom putea trece cu vaporașele către Austria și mai departe, așa cum a fost odată în Timișoara.  Am alături de mine o echipă de oameni deosebiți de la ALDE și vom desfășura o campanie foarte eficientă pe care o vom încheia cu un succes răsunător. Mulțumesc echipei ALDE, domnului Tăriceanu, care a avut încrederea ca să meargă pe o candidatură independentă a ALDE în Timiș”.

Adrian Popescu candidatul ALDE la Primaria Timisoara a declarat ca este sigur ca va face o figura frumoasa la alegerile din luna septembrie.

” Sunt convins ca voi face o figura frumoasa la alegerile locale. Cred ca Timisoara are nevoie de un primar care la baza sa fie avocat. Asta pentru ca de multe ori primarul semneaza ca primarul fara sa inteleaga macar ce a semnat.”, a declarat Adrian Popescu.

Articolul precedentAdministrație modernă: PRO Metropola Timișoara!
Articolul următorTrei migranti depistati langa Jimbolia!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.