La finalul acestei saptamani poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia, au desfăşurat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale şi a infracţionalităţii transfrontaliere în zona de competenţă.

Astfel, la marginea localităţii de frontieră Jimbolia, judeţul Timiş au depistat trei persoane de origine afro-asiatică, doi adulţi şi un minor, fără documente asupra lor şi care nu îşi justificau prezenţa în zonă. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul instituției, pentru cercetări.

În cadrul verificărilor preliminare, s-a stabilit faptul că cei în cauză sunt cetăţeni iranieni, un bărbat în vârstă de 34 ani, o femeie de 27 ani şi un minor de doi ani.  Întrucât femeia este însărcinată în şapte săptămâni şi a acuzat o stare de rău, aceasta a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale, în prezent starea ei de sănătate fiind stabilă.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Articolul precedentAdrian Popescu si Titu Bojin candidatii ALDE la Primaria Timisoara si Consiliul Judetean Timis!
Articolul următorIosif Ionel Toma: Unii oameni au uitat cum arata Giroc si Chisoda in urma cu 25 de ani”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.