Aducea droguri în ţară prin maşini de curierat

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara, au documentat activitatea infracțională a unei persoane bănuite de introducere în țară de droguri de risc și trafic de droguri de risc.

Din cercetări a reieșit că bănuitul s-ar fi deplasat în Spania, de unde ar fi achiziționat aproximativ 37 de kilograme de cannabis, pe care le-ar fi ambalat și expediat prin intermediul unei firme de curierat către România.

Acesta a fost prins, în flagrant delict, de către organele de urmărire penală în timp ce ridica, din municipiul Timișoara, două dintre coletele expediate din Spania, în care se aflau disimulate drogurile de risc.

Ulterior, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a persoanei bănuite de săvârșirea infracțiunilor de introducere în țară de droguri de risc și trafic de droguri de risc.

În cursul zilei de astăzi, va fi sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș, cu propunerea de arestare preventivă a bănuitului, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul lucrătorilor din cadrul Direcției Regionale Vamale Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here