Aeroportul International Timisoara are directori cu jumatate de norma!

Aeroportul International din Timisoara a ajuns pe mana unor oameni care sunt directori doar atunci cand se afla la lucru. Dupa ce acestia pleaca de la serviciu, Aeroportul de unde incaseaza salarii babane nu mai reprezinta o prioritate pentru ei.

Spre exemplu noul director de investitii al AIT (Aeroportul International Timisoara), Dan Dinu nu vrea sa stea de vorba cu presa decat in timpul programului.

Numarul acesta de telefon este personal, vorbesc cu dumneavoastra doar atunci cand ma aflu la Aeroport. Iar de acum voi inregistra si discutiile intre noi, este lesne de inteles de ce?„, a declarat fostul ofiter SRI, Dan Dinu pentru Gazeta din Vest.

Culmea este ca Dinu raspunde la Aeroport si de achizitii, insa acesta nu vrea sa mai vorbeasca despre contractele cu incredintare directa dupa ce Gazeta din Vest a prezentat mai multe achizitii dubioase facute cu stiinta directorului general, Dorel Gradinaru si cu cea a directorului de investitii, Dan Dinu.

Recent AIT a incredintat dubios o noua achizitie directa in valoare de 133.000 lei unei firme din Bucuresti, insa acest subiect va fi prezentat intr-o editie viitoare. Tot atunci puteti afla cum se incredinteaza pe prietenii banul public.

Dorel Gradinaru, omul care conduce interimar Aeroportul International Timisoara  nu a putut fi contactat pentru a oferi informatii referitoare la banii pe care ii gestioneaza la AIT. Posibil ca si Gradinaru sa aiba aceiasi mentalitate ca a lui Dinu. Adica dupa program nu mai vorbim despre Aeroport.

Saptamana trecuta inainte de aparitia unor materiale publicate de Gazeta din Vest  despre tunurile de la Aeroporul Timisoara,  Gradinaru era extrem de vorbaret, si chiar ameninta voalat.

Sunt curios cum o sa scrieti, de fapt vreau sa vad daca scrieti adevarul. Daca nu scrieti adevarul nu voi mai discuta cu dumneavoastra. Eu nu dau ziaristii in judecata si nici macar nu trimit drepturi la replica. Eu actionez altfel, eu sunt un altfel de om…”, declara in urma cu cateva zile, Dorel Gradinaru.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here