Ministul Transporturilor, Sorin Grindeanu a vorbit astăzi  la Timișoara despre directorului Aeroportului Traian Vuia, despre care spune că și-a luat lucrurile și a plecat după ce i s-a cerut o autoevaluare. În aceste condiții, ministrul Transporturilor a adaugat ca in data de 5 ianuarie va avea loc Adunarea Actionarilor aeroportului pentru a lua o decizie în ceea ce îl privește pe Dorel Grădinaru.

Directorul Aeroportului din Timișoara înțeleg ca și-a adunat lucrurile, printre care si o pusca. Nu e timisorean si avea diverse lucruri pe aici. Ca sa transporti o pusca pe calea aerului e nevoie de autorizatie. Inteleg ca in data de 5 ianuarie va fi o adunare a actionarilor in care se va lua o decizie in privinta conducerii Aeroportului Timisoara”, a declarat ministrul Sorin Grindeanu.

La ultima vizită a lui Sorin Grindeanu în Timiș, adică în urmă cu două săptămâni, a avut o discutie cu directorul Aeroportului Timisoara, in care i-a solicitat autoevaluarea. Grindeanu spune că se declară nemulțumit de conducerea aeroportului, în mai multe privințe.

„Am avut o discutie cu domnul director al Aeroportului despre modul in care e gestionata activitatea acolo, de nemultumirile pe care le am, si nu sunt putine, si de cum vede dumnealui activitatea sa in perioada urmatoare. O autoevaluare i-am cerut. O astept. Are maximum o saptamana. Sunt multe de reprosat. Cand vin cu avionul de la Bucuresti, de obicei il folosesc cel de seara, va dau chestiuni simple, care iti arata de cand intri intr-un aeroport daca exista preocupare sau nu. E cate o singura lampa in tavan deschisa, linoleumurile toate arata de parca a trecut Al Doilea Razboi Mondial pe acolo – chestiuni simple. Chestiunile mai grele: nu am inteles de ce, in perioada de pandemie, care a afectat traficul aerian nu doar la Timisoara, ci peste tot, cheltuielile de personal au crescut. Au plecat 46 de oameni din aeroport si au venit 64 avand in vedere ca cifra de afaceri a aeroportului a scazut cu 30%. Sunt semne de intrebare”, a declarat Sorin Grindeanu in urma cu doua saptamani.

 

Articolul precedentCe-i lipsește chelului? Tichie de mărgăritar! Stadionul din Lugoj va avea… nocturnă
Articolul următor931 de cazuri noi de COVID, în ultimele 24 de ore! Au fost raportate și 105 decese

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.