Afacere de milioane de euro pusa pe butuci si devalizata de Cosmin Sorban

Afacerea Smartfit a fost evaluata in urma cativa ani la cateva milioane de euro. Anii au trecut iar Cosmin Sorban asociatul majoritar a reusit prin metode cunoscute doar de el sa acapareze toata firma. Din acel moment Smarfit a inceput sa nu mai valoreze nimic.

Acum Sorban vrea sa devalizeze firma in care este asociat si Silvia Irimescu care detine 40 de procente din Smartfit. Ieri politistii locli au descins la Smartfit de pe Bulevardul Cetatii si au constatat ca aceasta sala functioneaza ilegal iar Sorban vrea sa mute activitatea Smatfit pe o firma controltata doar de el.

Comunicat Politia Locala Timisoara.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială au efectuat, în cursul zilei de ieri, noi verificări la sala de sport Smarfit de pe Calea Torontalului după ce reprezentanții acesteia au continuat să funcționeze, deși sala fusese închisă în urmă cu aproximativ o săptămână, ca urmare a unei sentințe civile în instanță. Inițial, la vremea respectivă, s-a aplicat o sancțiune de 2000 lei conform OG 99/2000 deoarece sala funcționa fără autorizație. În cursul zilei de ieri s-au efectuat verificări dimineața, iar reprezentanții sălii au susținut că este închis și că doar fac inventarul și mută echipamente. Câteva ore mai târziu, la o nouă verificare la care a participat și un echipaj al Secției 4 din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, ca umare a unor sesizări, s-a stabilit că sala este deschisă, având clienți în interior. Trecându-se la verificarea documentelor s-a constatat că sala funcționează acum pe altă firmă, activitatea fiind schimbată de pe  Smart Fitness Studio SRL pe SC Megatrans VSC SRL. Pentru că la punctul de lucru nu era afișat și nici nu a putut fi prezentat Acordul de funcționare, firma a fost din nou sancționată cu 2400 de lei pentru neafișarea acestuia și pentru lipsa vizei anuale. Verificările în ceea ce privește legalitatea activităților desfășurate în locația respectivă vor fi continuate și în aceste zile, urmând a se lua măsurile legale până când reprezentanții societății vor deține toate documentele necesare desfășurării unor activități în conformitate cu legislația în vigoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here