Cosmin Sorban „ingropat” de declaratiile propriului angajat!

In luna octombrie 2019 un incendiu involuntar a izbucnit la una din salile Smartfit din Timisoara. la doar o ora de la producerea incendiului Cosmin Sorban actionarul majoritar Smartfit a iesit cu un comunicat de presa in care il acuza pe Razvan Irimescu  voalat ca ar fi in spatele acestui incendiu.

Iata ca spune Sorban la vremea respectiva.

” În această după-amiază, sala Smartfit de pe bulevardul Cetății din Timișoara a fost incendiată, cel mai probabil la comanda unei persoane care a vrut să discrediteze afacerea. Nu au existat victime, nu s-a creat panică, asigurăm clienții și publicul larg că în cadrul Smartfit sunt respectate toate normele de siguranță, evenimentul nefericit de astăzi venind ca o confirmare a capacității Smartfit de gestionare a oricărei probleme. Am pus la dispoziția organelor legii informațiile necesare identificării persoanei care a incendiat intenționat sala, din primele verificări se află în atenția poliției un suspect cu antecedente penale. Am încredere în ancheta Poliției și cred că va ieși la iveală mintea criminală care ar fi putut comanda un astfel de incendiu. Suspectul, o persoană certată cu legea, a fost doar un instrument într-un joc diabolic pus la cale de oameni care vor cu orice preț să afecteze imaginea Smartfit, după nereușitele legale și mediatice. Am declarat și la Poliție următoarea coincidență tulburătoare: fostul meu angajat, Răzvan Irimescu, m-a amenințat că îmi pune pompierii în cap. Am crezut că se referă la doar la plângerile aberante pe care mi le-a făcut. Pagubele materiale nu contează, însă încep să mă tem pentru familia și pentru copiii mei. Smartfit este cel mai mare operator de fitness din vestul României, cu peste 6.000 de clienți și aproape 70 de antrenori. În ultima perioadă, firma a fost asaltată, în presă și la tribunal, de atacuri bine puse la punct, orchestrate de un fost angajat care, prin interpuși, gestionează o sală de sport concurentă și care pregătește deschiderea celei de-a doua săli la 500 m de centrul Smartfit incendiat. Dezaprobăm orice practică de concurență neloială și suntem convinși că publicul și clienții Smartfit nu vor cădea în plasa jocurilor murdare făcute de concurență. Voi face toate demersurile ca vinovații de incendiul de astăzi să plătească pentru fapta lor oribilă. Nu așa se atrag clienții, ce s-a întâmplat astăzi este comportament criminal.”, declara Cosmin Sorban in 2019.

Sentinta de clasare

smartfitttt

Dupa aproape 9 luni procurorii au clasat cazul iar vinovatul principal este chiar Cosmin Sorban. Asta pentru ca incendiul a izbucnit in incinta saunei care nu avea un regulament de utilizare. Mai mult angajatii Smartfit nu aveau obiectul muncii de a le spune clientilor cum sa utilizeze sauna din incinta salii de fitness.

Din rechizitoriul anchetatorilor reiese ca angajata Smartfit Amelia Diana Bojoga avea doar obligatia de a verifica abonamentele clientilor. Aceiasi angajata nu avea obligatia si nici macar nu stia sa ofere clientilor informatii referitoare la regulamentul de utilizare al saunei din incinta Smartfit. Mai mult aceasta a mai declarat ca in incinta saunei nu exista un regulament de utilizare al saunei. Asta cu toate ca Sorban a prezentat un regulament care insa nu era afisat in momentul incendiului. Analizand probele a fost decisa clasarea acestui caz.

Cert este nici atunci dar nici acum Smartfit nu avea autorizatie ISU la incendiu. Cu toate acestea Cosmin Sorban a aruncat cu acuze in stanga si in dreapta desi vina era chiar in propria ograda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.