Agenții economici din Timiș invitați la expoziția internațională CONSTRUMA

 

expo CONSTRUMA 2

Firmele din Timiș sunt așteptate la o misiune economică la Budapesta. Evenimentul va avea loc în perioada 7 – 8 aprilie 2016. Patru expoziții din domeniile construcții, energii regenerabile, design interior și exterior vor fi organizate la Centrul Expoziţional Hungexpo, pe o suprafaţă de 3,5 hectare.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timișoara vine în sprijinul agenților economici care vor să viziteze una dintre cele mai mari expoziții de profil.

Ajunsă la cea de-a 35-a ediţie, CONSTRUMA este expoziția internațională specializată în industria construcțiilor care acoperă întregul proces, de la construirea propriu-zisă a unei clădiri până la renovarea și redecorarea ei, amenajarea interioară și exterioară.

Cei interesați se pot înscrie până la 1 februarie. Potrivit reprezentanților CCIAT, firmele vor beneficia de transport cu autocar sau microbuz pe ruta Timișoara – Budapesta – Timișoara, asigurarea transferurilor interne în Budapesta și o noapte de cazare în cameră dublă la hotel 4 stele. Firmele membre ale CCIAT beneficiază de reduceri de preț la pachetul de servicii.

RENEO este o expoziție anuală specializată în domeniul energiilor regenerabile, eficienței și sustenabilității energetice. Organizatorii previzionează peste 50.000 de vizitatori la cea de-a patra ediție a RENEO.

HOME Design este expoziția internațională specializată în echipamente și accesorii pentru bucătărie, baie și dormitoare, destinate amenajării și renovării locuinței.

CONSTRUMAGARDEN este o expoziție națională specializată în peisagistică, horticultură și design de grădină.

Informații suplimentare la tel. 0372/185.248, e-mail: akormany@cciat.ro, Ana-Maria Kormany – consultant cameral DREE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here