Firmele din Timiș sunt invitate în Grecia la o misiune economică. În perioada 22 – 24 octombrie, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, cu sprijinul Ambasadei Greciei la București –  Biroul Economic și Comercial, organizează  o misiune economică la Salonic – Grecia de vizitare a Târgului Internațional de Bijuterii, Ceasuri și Pietre Prețioase.

Cea de-a 31-a ediție a Târgului internațional KOSMIMA,  cel mai important eveniment de acest gen din zona Balcanilor și Sud-Estul Europei, are loc la Centrul Internațional de Expoziții și Congrese HELEXPO din Salonic. Printre companiile expozante se numără producători de bijuterii și ceasuri, designeri, importatori și reprezentanți ai marilor branduri din lume care își vor prezenta colecțiile pentru Crăciunul 2016, ateliere de lux, companii producătoare de utilaje și echipamente specifice, ambalaje. Vor putea fi admirate bijuterii din aur /argint/platină, bijuterii cu pietre prețioase și semi-prețioase, brățări și inele de nuntă, diamante, perle, ceasuri.

Termenul limită de înscriere este 1 septembrie.

Ediția de anul trecut a reunit  80 de expozanți care au expus pe o suprafață de peste 1.800 mp  și un număr de 2.590 de vizitatori.

Misiunea economică se desfășoară în cadrul «Hosted Buyer Program» susținut de Guvernul Elen, prin care companiile interesate de importul de produse din Grecia beneficiază de o serie de facilități, precum gratuitate pentru cazare (2 nopți) și transport cu avionul, pentru un reprezentant al firmei participante.

Relații suplimentare privind procedura de înscriere la tel. 0256490771, 0372185230, e-mail: cculda@cciat.ro.

 

Articolul precedentSorin Drăgoi, noul președinte al ACS Poli
Articolul următorMarian Cucșa (ALDE) ia atitudine față de Legea votului prin corespondență

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.