City managerul Timișoarei, Sorin Drăgoi este noul președinte al ACS Poli. Acesta va renunţa la funcţia de adminstrator public pentru a fi preşedintele clubului de fotbal.

Anunţul a fost făcut astăzi de către edilul orașului, Nicolae Robu. Acesta a explicat că ieri a purtat o discuție cu șeful CJ Timiș, Sorin Grindeanu ca Sorin Drăgoi să îi ia locul lui Ioan Miculaş.

Potrivit primarului Nicolae Robu, Sorin Drăgoi va pierde postul de city manager.“Am convenit împreună cu domnul preşedinte al Consiliului Judeţean Sorin Grindeanu, la propunerea mea, şi cu acordul domnului rector Universităii Politehnica să îl desemnăm ca preşedinte la ACS Poli pe domnul Sorin Drăgoi(…) Nu este încă nimic stabilit pe proceduri, este o înţelegere. Am avut o discuţie astăzi cu domnul Sorin Grindeanu şi am convenit să mergem pe această idee. Nu va mai fi domnul Miculaş preşedinte, este un om foarte important pentru club, a dovedit loialitate faţă de acest club şi are toată susţinerea mea în Consiliul Director, dar preşedinte va fi Sorin Drăgoi”, a transmis primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

(Sursa foto: www.opiniatimisoarei.ro)

 

Articolul precedentAgricultorii câștigă lupta cu petroliștii
Articolul următorAgenții economici invitați în Grecia la o misiune economică

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.