Agricultorii din Timiș, prezenți la unul din cele mai mari târguri de profil din Europa

Unul din cele mai mari târguri de agricultură din Europa și-a deschis porțile! Peste 1.500 de expozanți din Serbia și din alte 60 țări ale lumii, își prezintă oferta de produse, echipamente și servicii pe spații de expunere generoase, la Târgul Internațional de Agricultură de la Novi Sad. 

La târg a participat și o delegație de oameni de afaceri din Timiș, pentru încheierii unor colaborări în acest domeniu.

Expozanții, producători și distribuitori, sunt grupați pe următoarele domenii și sectoare:  mașini și utilaje pentru agricultură și industrie alimentară; produse agro-alimentare; ambalaje și mașini de ambalat; componente și piese de schimb pentru utilaje și mașini agricole; produse chimice pentru agricultură; sisteme de energie regenerabilă; procesare și echipamente cu efect de seră; știință aplicată și cercetare; servicii financiare, alte servicii conexe.

Noutatea din acest an a reprezentant-o faptul că au fost organizate expoziții de animale, dar și o expoziție de producție ecologică. Totodată a fost organizată și o licitație de animale unde expozanții dar și vizitatorii vor putea licita pentru achiziționarea de animale domestice de rasă.

Târgul de la Novi Sad este unul dintre cele mai mari târguri internaționale de Agricultură din Europa și a ajuns anul acesta la cea de-a 84-a ediție.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here