Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în zilele de 11-12 mai 2019 o misiune economică în Serbia, la Novi Sad și Belgrad. La Novi Sad, agricultorii timișeni vor vizita cea de-a 86-a ediție a Târgului Internațional de Agricultură, cel mai important târg de profil din Serbia şi unul dintre cele mai mari din Europa.

Organizată de peste două decenii de CCIA Timiș, misiunea economică de vizitare a Târgului Internațional de Agricultură Novi Sad și-a dovedit de fiecare dată utilitatea și eficiența prin numeroasele contacte directe cu expozanții pe care le-au avut firmele participante.

Ediția 2018 în cifre:

• Număr expozanți: 1.500 din Serbia și din peste 30 de țări ale lumii: Austria, Belgia, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Cehia, China, Croația, Elveția, Emiratele Arabe Unite, Fed. Rusă, Franța, Grecia, Italia, Israel, Marea Britanie, Muntenegru, Olanda, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Tunisia, Turcia, Ucraina, Ungaria etc.
• Spațiu de expunere exterior: 47.000 mp
• Spațiu de expunere interior: 11.000 mp
• Sectorul animale vii: 1300 capete, 5.000 mp
• Număr vizitatori: 140.000

Evenimentul expozițional reunește cele mai mari firme care își prezintă produsele și serviciile în domeniul producției agricole, zootehniei, industriei alimentare și băuturilor, mașinilor agricole, echipamentelor din industria alimentară, substanțelor chimice și de protecție, alimentelor ecologice, precum și al altor produse și servicii din sectorul agro-business.

Costul participării este: 550 lei/pers. pentru firmele membre CCIAT și 550 lei + TVA/pers. pentru firmele non-membre și include:
 Transport cu autocar pe ruta Timișoara-Novi Sad-Belgrad-Timișoara;
 Vizitarea Târgului Internațional de Agricultură Novi Sad;
 Cazare 1 (una) noapte cu mic dejun inclus la Hotel Moskva**** din Belgrad;
 Asistență din partea CCIAT pe durata deplasării.

Articolul precedentTramvaiul Iepurașului, revine! De când va circula?
Articolul următorMinisterul Sănătății alocă 23 de milioane de lei pentru spitalele din Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.