Ai între 4 și 15 ani și vrei să câștigi un super-robot? Participă la MY SMART ROBOT, un concurs de desen, destinat copiilor

Vrei să câștigi un robot super smart? Intră în concursul nostru de desen pentru copii între 4 și 15 ani, trimite-ne desenul cu robotul tău și poți câștiga unul dintre cei cinci super-roboți puși la dispoziție de AUTOMATION CENTER!

Ce trebuie să faci? Trimite un desen făcut de tine, cu robotul tău smart, așa cum îl visezi tu. Desenul trebuie să fie color, în fomat A4. În rest dă frâu liber imaginației tale și trimite desenul în perioada 15 iulie – 20 august 2021, fie scanat pe adresa office@automationcenter.ro fie prin poștă la adresa Strada Munteniei 42, Sibiu 550058, cu mențiunea „Pentru concursul de desen MY SMART ROBOT”.

Pe data de 25 august organizatorii vor anunța public cine sunt cei cinci fericiți câștigători ai câte unui super robot!

Pe spatele desenului trebuie să menționezi numele tău complet, adresa de email, localitatea din care ești, adresa, un număr de telefon  și vârsta pe care ai împlinit-o. Te rugăm să ne trimiți și o fotografie cu tine și cu desenul tău. Și nu uita să le ceri voie părinților să participi la concurs, lucru pentru care avem un formular special.

Pentru a descărca formularul CLICK AICI: https://automationcenter.ro/noutati/concurs

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here