Top 4 cele mai ușor de asortat piese vestimentare pentru bărbați

Chiar dacă se spune că bărbații acordă mai puțină atenție vestimentației și pieselor pe care le poartă, de multe ori acest lucru s-a dovedit a fi fals. Și ei caută să-și exprime cât mai bine personalitatea prin intermediul hainelor și sunt preocupați de felul în care arată. Pentru că există momente în care sunt pe grabă și nu dispun de timpul necesar asortării hainelor, am pregătit o listă de articole vestimentare care se află în topul celor mai ușor de combinat piese. 

Care sunt cel mai ușor de asortat articole vestimentare pentru bărbați?

  • Tricouri fără imprimeu

Acest articol este preferat de majoritatea bărbaților pentru lejeritatea și stilul casual pe care îl coferă ținutei. Într-un outfit creat rapid, un tricou fără imprimeu se va potrivi perfect cu celelalte piese și va avea succes în orice context. Adesea, imprimeul poate trimite ținuta într-o zonă specifică, de nișă din punct de vedere stilistic, motiv pentru care este mai indicat să îl eviți atunci când ești pe grabă.

Este important să ții cont de culoarea materialului pentru că nu toate nuanțele asigură compatibilitatea tricoului cu ținuta. În general culorile neutre sau non-culorile precum negru, alb, bleu, bej, sunt cele mai indicate. La fel ca și culoarea, materialul din care este făcut tricoul trebuie să fie unul simplu, cel mai indicat fiind bumbacul.

  • Hanoracele 

Despre hanorace se spune că sunt cele mai confortabile articole vestimentare, însă se află și în topul celor mai ușor de asortat. În funcție de croială și culoare ele pot fi potrivite într-o multitudine de contexte, iar efortul de asortare cu celelalte piese este unul minim spre mic.

Hanoracele pot fi de mai multe tipuri: hanorace clasice, hanorace fără mâneci, descheiate în față sau cu fermoar doar în zona pieptului. Toate tipurile se găsesc mai rar într-un singur loc, așa cum sunt pe Massini.ro. Este esențial să ai această piesă în garderoba ta, așa că nu mai sta pe gânduri și comandă un hanorac pe placul tău, cu care să fii cool tot timpul. 

  • Blugi

Din categoria pantalonilor, blugii sunt printre articolele vestimentare care pot fi foarte ușor îmbinate în diverse ținute. Sunt preferați atunci când vine vorba de o îmbrăcăminte spontană pentru că pe lângă lejeritatea oferită, asigură un look casual, potrivit atât pentru o scurtă ieșire până la magazin, cât și pentru una la terasă. Blugii rămân în actualitate, fiind considerate piesele vestimentare care nu se vor demoda niciodată. Orice garderobă ar trebui să aibă minim o pereche de pantaloni de acest fel.

  • Pantofi sport

În ceea ce privește categoria pantofilor, cei sport sunt cei mai recomandați în ținutele simple. Comoditatea este un atribut bifat și în cazul lor. De cele mai multe ori acest tip de pantof are un design care îmbină forma pantofului clasic cu detaliile și flexibilitatea adidașilor. Culorile recomandate sunt cele comune, bej, maro, negru sau gri.

 

Acestea sunt cele patru articole vestimentare care nu ar trebui să lipsească din garderoba unui bărbat. Sunt haine care vin în ajutor atunci când aceștia trebuie să se pregătească rapid. Tricourile fără imprimeu, hanoracele, blugii și pantofii sport sigură un aspect plăcut, la modă și casual, cu un minim de efort.

 

Sursă foto: Pexels.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here