Albanez depistat la frontieră cu permis de conducere fals

permis fals conducere

A vrut să treacă granița la volanul autoturismului său fără a deține permis de conducere. Este vorba despre un cetăţean din Albania care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere şi care, la controlul de frontieră, a prezentat un document fals.

Ieri după- amiază la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad – I.T.P.F. Timişoara s-a prezentat cetăţeanul albanez, în vârstă de 30 ani, la volanul unui autoturism înmatriculat în Italia. “În timpul efectuării formalităţilor de frontieră, lucrătorii noştri i-au solicitat bărbatului să prezinte la control şi permisul de conducere.Tânărul a prezentat un permis de conducere emis de autorităţile din Italia, document care nu îndeplinea condiţiile de formă şi fond ale unui permis de conducere italian autentic (modul de imprimare a fotografiei titularului şi modul de tipărire a datelor de identificare a persoanei diferă de cele originale), fiind fals total”, transmit reprezentanții Poliției de Frontieră Timiș.

În urma verificărilor efectuate de lucrătorii în bazele de date s-a constatat că persoana în cauză nu deţine permis de conducere.

Bărbatul le-a declarat polițiștilor că a apelat la această metodă, deoarece intenţiona să ajungă în Italia şi nu deţinea permis legal de conducere. El s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.