Poliţiştii de frontieră au depistat un bărbat, cetăţean albanez, care intenționa să treacă ilegal frontiera, pe jos, pe la frontiera verde.

Ieri 13.05.2018, în jurul orei 11.00, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, judeţul Timiş, au observat cu ajutorul sistemelor de supraveghere pe direcţia localităţii Valcani, în culturile agricole din apropierea frontierei, o persoană care nu îşi justifica prezenţa în zonă. Imediat, poliţiştii de frontieră au declanşat o acţiune specifică, persoana în cauză fiind preluată şi transportată la sediul Poliţiei de Frontieră, pentru cercetări„, spun poliţiştii de frontieră.

În urma verificărilor poliţiştii au stabilit că persoana este cetăţean albanez în vârstă de 45 de ani. Acesta a declarat că a plecat din Serbia cu intenţia de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

Bărbatul a fost predat autorităţilor de frontieră sârbe, pentru continuarea cercetărilor şi luarea măsurilor legale

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, persoana fiind predată în baza acordului de readmisie autorităților sârbe.

Articolul precedentTurneu de fotbal caritabil pentru Aicha
Articolul următorElevii de gimnaziu, aşteptaţi la Târgul Liceelor Timişene!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.