Albanezi, opriţi la granița cu Serbia! Au încercat să intre ilegal în țară

Poliţiştii de frontieră au depistat doi bărbați din Albania care au încercat să treacă ilegal frontiera din  Serbia în România, pe jos, pe la ”frontiera verde”.

Cei doi albanezi au fost predați autorităţilor de frontieră sârbe, în baza acordului de readmisie,  pentru continuarea cercetărilor şi luarea măsurilor legale.

”În data de 01.02.2018, în jurul orei 02.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia – I.T.P.F. Timişoara au observat, cu ajutorul sistemului de termoviziune cu vedere pe timp de noapte, două persoane care se deplasau pe jos, dinspre Serbia spre România, pe direcția localităţii de frontieră Jimbolia. Imediat, polițiștii de frontieră au procedat la oprirea acestora, la aproximativ 1000 de metri de statul vecin, conducându-le apoi la sediul instituției pentru cercetări”, spun reprezentanții Poliției de Frontieră.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că cei doi bărbați sunt din Albania, și au 26, respectiv 30 de ani. Tinerii au declarat că au încercat să treacă ilegal frontiera în România, cu scopul de a ajunge în state din Spațiul Schengen.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here