Alcool fără documente legale depistat în vama Foeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Foeni – I.T.P.F. Timişoara au confiscat 26 de litri de alcool pe care o femeie, cetăţean român, îl transporta fără a deţine documente legale.

Luni, la ora 14.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Foeni, judeţul Timiş s-a prezentat pentru a efectua formalităţile specifice de frontieră, pe sensul de intrare în ţară o femeie în vârstă de 47 de ani, având domiciliul pe raza judeţului Timiş. Aceasta se afla la volanul unui autoturism marca Dacia, înmatriculat în România.

La controlul autoturismului, o echipă formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a depistat, ascunse şi nedeclarate, atât în poşetă, cât şi în bagajele personale, 26 sticle, ce conţineau cantitatea de 26 litri alcool etilic de provenienţă Serbia, pentru care femeia în cauză nu deţinea documente legale.

Întreaga cantitate de alcool în valoare de 780 de lei a fost reţinută în vederea confiscării, femeia în cauză fiind sancţionată contravenţional de inspectorul vamal cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here