ALDE, alături de studenții de la Agronomie!

Luni, 2 octombrie 2017, în Aula Magna a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului „Regele Mihai I al României” a avut loc deschiderea anului universitar 2017-2018.

Alături de comunitatea academică au participat la deschiderea anului universitar, deputatul ALDE Timiș, Marian Cucșa și Sorin Roșu Mareș, secretar de stat în Ministerul Agriculturii.

E timpul să credem în propriile forțe, să fim conștienți de cât de importantă este educația, iar noi ca părinți, ca lideri, ca oameni politici, facem tot posibilul pentru a vă transmite valorile potrivite dezvoltării voastre. E important să credeți în puterea exemplului, iar misiunea noastră este să devenim oameni demni de urmat”, spune Sorin Roșu Mareș.

Alături de studenți a fost și deputatul Marian Cucșa.

Am pornit în această ”luptă” politică susținând că am încredere în tineri. Cred că faptul că sunt alături de ei în ziua în care au ales un drum nou în viața lor este cea mai bună dovadă că se pot bizui pe mine. Le doresc să devină oameni puternici, lideri adevărați, copii cu care să ne mândrim”, spune Marian Cucșa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.