Comitetul Director al Universității Politehnica Timișoara, singurul organism consultativ de acest gen din țară, aniversează 5 ani de la înființare. 

Întâlnirea celor 20 de reprezentanți ai mediului socio-economic timișorean cu membrii comunității academice va avea loc joi, 5 octombrie 2017, cu începere de la ora 12:45, în Auditorium, cel mai nou amfiteatru al universității, care va fi ianugurat cu această ocazie.

Evenimentul aniversar se desfășoară sub titlul Politehnica în era revoluției 4.0 și reprezintă o ocazie unică de a cunoaște mai îndeaproape experiența și viziunea celor care contribuie la guvernanța universitară prin expertiza și angajamentul lor.

„În data de 2 octombrie 2012, conducerea nou aleasă a Universității Politehnica Timișoara a avut inițiativa unei întâlniri cu reprezentanții mediului economic pentru a arăta deschiderea spre mediul economic și pentru a genera un dialog autentic despre învățământul superior tehnic și despre posibilitățile de implicare ale mediului economic în sprijinirea învățământului.”, a menționat prof.dr.ing. Marius Oteșteanu, prorector UPT.

 

Articolul precedentALDE, alături de studenții de la Agronomie!
Articolul următorCCIAT a adus față în față firmele timișene și cele din Serbia! S-au pus bazele unor noi colaborări

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.