ALDE și-a prezentat candidatul pentru Primăria Checea! Este susținut și de PSD

ALDE Timiș și-a prezentat astăzi candidatul la Primăria Checea. Cristian Oniță este omul pe care pariază atât ALDE, cât și PSD, care susțin de această dată un singur candidat.

Am căzut de acord cu PSD Timiș să îl susținem pe Oniță Cristian, membru ALDE și președinte ALDE Checea. Ne dorim ca acea comunitate, în primul rând să aibă continuitate și proiectele în derulare să fie duse mai departe, dar să vină și cu un suflu nou pentru a dezvolta alte proiecte necesare comunității”, spune președintele ALDE Timiș, Marian Cucșa.

Social democrații timișeni sunt convinși că alianța cu ALDE va funcționa și de data aceasta. În condițiile în care au mai făcut alianțe la Topolovățu Mare, Peciu Nou, dar și la Denta, iar peste tot au ieșit câștigători.

Am făcut ”Alianța pentru Checea PSD+ALDE” și sunt fem convins că în data de 5 noiembrie, în urma votului cetățenilor din Checea vom avea în persoana domnului Cristian Oniță noul primarul al comunei. Vă spun lucrul acesta pentru că după cum ați văzut alianțele pe care le avem la nivel județean sunt de bun augur și sunt convins că va fi și în 5 noimbrie cu candidatul alianței la comuna Checea. O să vedeți pe parcursul campaniei electorale care va fi de două săptămâni ținând cont că sunt alegeri parțiale, proiectele pe care și le dorește candidatul nostru să le pună în aplicare pentru comuna Checea și cred că cel mai important este că această comunitate care de mulți ani a stat pe loc ar trebui să aibă un start mai rapid spre dezvoltare”, spune președintele executiv PSD Timiș, Călin Dobra.

Cristian Oniță, candididatul susținut de ALDE și PSD are planuri mari pentru Checea.

Sunt născut la Checea, am copilărit acolo, Checea m-a crescut practic. Din anul 2000 m-am mutat la Timișoara, unde am terminat Facultatea de Științe Economice. Am lucrat ca director administrativ din anul 2000 până în 2007 la Facultatea de Științe Economice, iar din 2007 până în prezent sunt director la Euro Hotel din Timișoara. Sunt căsătorit, am un băiat. Sunt în prezent, în comunitatea Checea, în fiecare weekend, cât îmi permite timpul, de vineri până duminică. Am fost foarte bun prieten cu fostul primar, chiar ne-am consultat în anumite proiecte pentru Checea. N-am candidat până acum, nu m-am implicat în partea politică, având în vedere situația de prietenie, dacă pot să spun așa, cu fostul primar. Acum am decis că am ajuns la o anumită vârstă în care pot face foarte multe pentru Checea, continuând proiectele începute și inițiând alte proiecte care vor fi benefice pentru comuna Checea”, spune Cristian Oniță, candidatul Alianței PSD+ALDE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here