ALDE Timiș atrage tinerii spre cultură! Caravana “Teatru pe Roți” și un voucher pentru evenimente culturale, primele acțiuni generate de organizație

Având în vedere că în această săptămână l-am omagiat pe marele poet Mihai Eminescu, ALDE Timiș cu ajutoru ltinerilor din organizație, va pune în scenă piesa de teatru “Luceafărul”, în data de 19.01.2019, ora 18.00, în satul Sudriaș, comuna Traian Vuia. Proiectul este denumit “Teatru pe Roți” și se va plimba pe tot parcursul anului în comunele județului Timiș.

”Împreună cu colegii pasionați de actorie din Organizația de tineret ALDE Timiș, vrem să ducem teatrul și cultura în toate colțurile județului nostru. Cum ne-am gândit să facem asta? În cel mai simplu mod, pe roti, prin Caravana Culturală pe care am inițiat-o împreună cu trupa de teatru AetherArt. Avem colegi din organizație care fac parte din această trupă și ne-am gândit să le oferim un cadou și celor care nu au acces atât de ușor la o piesă pusă în scenă. În ton cu titlul ales îmi doresc ca proiectul nostru să vă pătrundă în casă și în gând, să vă lumineze pentru un moment asemeni Luceafărului”, spune Dan Gherman, președinte TLDE Timiș.

De asemenea, deputatul Marian Cucșa, și-a propus ca în următoarea sesiune parlamentară să depună un proiect prin care, la împlinirea vârstei de 18 ani, fiecare tânăr să primească un voucher de cultură în valoare de 1000-2000 de lei, cu care va putea participa la diverse evenimente culturale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here