Astăzi, organizația ALDE Timiș prin Liga Aleșilor Locali a avut întâlnire cu aleșii locali pentru a discuta despre atribuțiile, responsabilitățile, despre pregătirea pentru construcțiile bugetare, dar și despre importanța comunicării cu cetățenii.

„Am avut o întâlnire extrem de valoroasă cu aleșii locali ai ALDE din județul Timiș. Pentru mine ca și președinte de organizație, aleșii locali sunt foarte importanți din toate punctele de vedere, aceștia sunt baza partidului, dar și reprezentații direcți ai cetățenilor. Scopul întâlnirii a fost pregătirea lor pentru a fi în folosul cetățenilor care le-au acordat un vot de încredere pentru a ajunge în administrațiile locale. E o bucurie foarte mare pentru mine să văd că reprezentanții Alde sunt implicați în comunitățile lor și interesați să învețe. Sunt încrezător în puterea de muncă, seriozitatea și implicarea aleșilor ALDE”, spune președintele ALDE Timiș, Marian Cucșa.

„Această primă întâlnire a fost de bun augur. Mare parte din aleșii Alde Timiș au fost prezenți și au participat la dialog. Ne propunem astfel de întâlniri periodice pentru a afla cu ce probleme se confruntă comunitățile și pentru a le oferi sprijinul de care au nevoie„, spune Dorin Fănuț, presedinte Liga Aleșilor Locali ALDE Timiș.

La acest eveniment au participat: Marian Cucșa deputat și președinte ALDE Timiș, Traian Stancu – vicepreședinte Consiliul Județean Timiș, Gabriel Toie – secretar coodonator ALDE Timiș, Dorin Fănuț- președinte Liga Aleșilor Locali ALDE Timiș, Silviu Andrișan- președinte Tineretul ALDE Timiș, Nicolae Istrat- președinte ALDE Lugoj.

Articolul precedentIncendiu violent în Banat! Flăcările au mistuit o casă
Articolul următorBătrân, lăsat fără economiile adunate o viață întreagă! Cum a fost păcălit?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.