Doi bărbaţi au fost identificaţi după ce au înșelat un bătrân cu aproape 80.000 lei.

Un tânăr 25 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, iar un alt bărbat, de  63 de ani, se sustrage urmăririi penale, fapt pentru care a fost propusă emiterea unui mandat de arestare în lipsă.

Mai exact, in data de 25 ianuarie Poliţia stațiunii Băile Herculane a fost sesizată de un bătrân de 81 de ani din comuna Cornea despre faptul că o persoană necunoscută i-a sustras o sumă foarte mare de bani.

Din cercetări a rezultat faptul că în ziua respectivă, între orele 11.00 și 12.00, la domiciliul victimei s-a prezentat un bărbat care, după ce s-a împrietenit cu acesta, l-a convins că în noaptea respectivă se vor schimba banii dar îl poate ajuta, întrucât are relații la o bancă.

Persoana vătămată l-a invitat în locuință și i-a arătat toți banii. Autorul a verificat bancnotele, a pus deoparte câteva dintre ele, care nu ar fi trebuit schimbate, apoi profitând de neatenția victimei a părăsit imobilul cu suma de 77.510 lei, 250 euro și 100 de dolari.

”Urmare a cercetărilor efectuate, în data de 26.01.2018, polițiștii au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară în municipiul Hunedoara, unde a fost identificat un tânăr de 25 de ani, din localitate, care a fost reținut pentru 24 de ore fiind depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin”, spun reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

Fapta ar fi fost comisă de un bărbat, de 63 de ani, cu domiciliul tot în municipiul Hunedoara, care este suspect şi într-un dosar cu acelaşi mod de operare din data de 04 ianuarie. Atunci un bătrân de bătrân de 79 de ani, din Caransebeş, a rămas fără  economiile de-o viaţă. Bărbatul de 63 de ani, pentru care a fost propusă emiterea mandatului de arestare în lipsă, s-a împrietenit cu bătrânul din Caransebeş, l-a convins că urmează să se schimbe banii, că îl poate ajuta, întrucât a fost director la o bancă şi a furat 13.800 lei şi 10 galbeni mici. Bărbatul de 63 de ani, din Hunedoara este căutat de poliţişti, urmând să fie aplicate toate măsurile legale.

Articolul precedentALDE Timiș își pregătește aleșii locali pentru a fi în folosul cetățenilor!
Articolul următorAccident teribil pe o șosea din vestul țării! Trei oameni și-au pierdut viața

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.