ALDE Timiș s-a implicat activ ca locuitorii din Moșnița Nouă să aibă drumuri moderne

Președintele ALDE Timiș, Marian Cucșa, a anunțat că în Moșnița Nouă au fost câteva neclarități în ceea ce privește administrarea drumurilor în zonele în care urmează să fie construite locuințe.

Mai multe persoane private au reușit să finalizeze Planurile Urbanistice Zonale pentru a putea construi ulterior case, dar drumurile necesare pentru ca în cartierul Moșnița Nouă să existe acces rutier au rămas tot în sarcina privaților.“Acum primăria a putut prelua drumurile din Moșnița Nouă pentru că și echipa ALDE a votat pentru acest lucru. Este normal ca o administrație publică să fie cea care plătește pentru asfalt, pentru infrastructură și alte tipuri de rețele de utilitate publică. Locuitorii din Moșnița Nouă au dreptul să beneficieze de aceste lucruri, care sunt legale. Se vor face asfaltări în acea zonă și alte lucrări de care este responsabilă primăria din localitate”, a declarat Marian Cucșa, președintele ALDE Timiș.

În ceea ce privește organizarea internă a filialei județene ALDE, pentru alegerile parlamentare, Marian Cucșa a spus că în 21 iulie vor fi validate la București candidaturile propuse de către echipa locală, urmând ca în data de 24 octombrie să fie depuse listele la Biroul Electoral Județean din Timiș.

Pe listele de alegeri au fost anunțate mai multe nume cunoscute deja, surpriza fiind faptul că pentru Camera Deputaților, Cucșa este pe primul loc, fiind și cel mai tânăr candidat. El a fost delegat cu încrederea liderilor naționali, Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin, fiind și cel mai tânăr președinte de filială din țară. Unul dintre cele mai apreciate proiecte politice începute de Marian Cucșa, pentru filiala ALDE Timiș, este atragerea în partid de tineri și specialiști care nu au mai fost înregimentați politic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.