ALDE Timiș și-a lansat candidații la Primăria Timișoara, Consiliul Local și Consiliul Județean Timiș. Invitat special, Tăriceanu

Vizită importantă de la București pentru reprezentanții ALDE Timiș. Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu a venit astăzi la Timișoara pentru a-și arăta încă o dată susținerea față de partidul pe care-l conduce.

Partidul Alianța Liberalilor și Democraților și-a lansat candidații la Primăria Timișoara, Consiliul Local și Consiliul Județean Timiș. Evenimentul a avut loc la Centrul Regional de Afaceri Timișoara.

Astfel, Călin Popescu Tăriceanu i-a îndemnat pe cei prezenți la acțiune să iasă duminică, 5 iunie, la vot pentru a pune ștampila pe cel mai bun primar al orașului. ALDE Timiș mizează pentru alegerile din 5 iunie pe echipa unită care împărtășește aceleași idealuri și obiective.“Au fost câteva speculații că nu am venit când am fost programat să vin și că domnul Bordeașu nu ar avea sprijinul meu. Cei care doresc o țară mai prosperă trebuie să voteze ALDE. Adevărații liberali sunt astăzi aici și cei care reprezintă un procent important din populație și care au o deschidere  către occident, către democrație, către libertate, vor să voteze într-adevăr pentru viitorul României îi poftim să ne voteze pe noi, membri ALDE. Voturile trebuie aduse, votanții trebuie să îi aducem la noi. Suntem la câteva zile de vot, o campanie atipică. Sunt foarte mulți oameni care nu știu că vor fi alegeri, sunt mulți oameni care nu știu cine le sunt candidații”, a transmis Călin Popescu Tăriceanu.

Profesorul universitar Ilare Bordeașu este candidatul Alianței Liberalilor și Democraților pentru funcția de primar al municipiului Timișoara. Ilare Bordeașu este profesor universitar în cadrul Universității Politehnice Timișoara de peste 25 de ani, lider sindical la nivel local și național, cu o vastă experiență în management și coordonare de echipe.

Ilare Bordeașu a acceptat propunerea echipei ALDE Timișoara de a deveni membru al formațiunii politice, deși până acum nu a mai fost membru în cadrul altui partid, considerând că poate fi o alternativă viabilă în alegerile locale din 2016 și că poate să ofere comunității timișorene o nouă viziune de administrație locală.”Tata îmi spunea: <<Bine măi Ilare, tu care toată viața ta ai făcut școală, ai luptat pentu colectiv, pentru așezarea societății, tu care toată viața ti-ai certat copiii că au făcut câteodata contrar… Te apuci să faci politică? Vrei să minți?>> Și eu am spus: <<Tăticule, trebuie să recunosc că aceeași părere am avut-o și eu până am întâlnit această echipă de la ALDE și am avut discuții cu cei doi co-președinți care m-au determinat și convins că m-am înșelat >>. Sunt un om simplu. Am intat în politică să fac politica dvs., prin ochii partidelor și să schimb imaginea despre modelul cum se face politică. Nu trebuie să te îmbogățești dacă vrei să intri în politică, poți să fii bogat prin munca ta. Eu sunt un om bogat, am cei mai minunați prieteni, copii, familie fericită, câștig bine, am casă, nu îmi trebuie bogăția primăriei. Vreau doar să dau energia și mulțumirea sufletească pe care o am. Eu am înțeles de la viață că dacă vrei să reușești trebuie să muncești”, a subliniat Ilare Bordeașu, candidat la Primăria Timișoara.

Candidat pentru încă un mandat de consilier județean din partea ALDE este Traian Stancu.”Suntem pregătiți pentru ultimele zile de campanie electorală. Vreau să vă spun că nu candidam dacă nu reușeam să facem acest partid.Sunt ultimele zile, toți ne dorim un procent cu două cifre. Acest procent cu două cifre nu va însemna ceva pentru mine sau pentru domnul Bordeașu, candidatul de primar…Va însemna pentru noi toți și pentru alegerile din toamnă. Îmi doresc și cred într-o campanie locală în care consilierii vor veni și prezenta primarii lor. Îmi doresc ca autoritatea Consiliului Local să se simtă în teritoriu, să simta cetățenii. Votul cetățenilor  rămâne activ reprezentat de consilierii locali. Nu e nevoie de două tururi”, a transmis Traian Stancu, candidat la postul de consilier județean.

La evenimentul de prezentare a candidaților a fost prezent și președintele ALDE Timiș, Teodor Meleșcanu care în tot acest timp a fost alături de echipa sa, susținându-și oamenii în toate acțiunile de până acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here