Alertă la frontieră! Migranții au forțat din nou granițele

S-a dat din nou alarma la frontiera de vest a României, din cauza migranţilor. Totul s-a petrecut azi-noapte, în zona localiţii Vrani din judeţul Caraş-Severin.

„În cursul nopții trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oraviţa Severin – I.T.P.F. Timişoara, au declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale, în urma căreia au depistat, pe direcţia localităţii de frontieră Vrani, 20 de cetăţeni străini care se deplasau dinspre frontiera cu Serbia spre interiorul ţării”, anunţă Poliţia de Frontieră Timişoara.

Persoanele în cauză, care nu îşi justificau prezenţa în zonă, au fost duse la sediul Poliţiei de Frontieră Oraviţa pentru cercetări.

În cadrul verificărilor preliminare s-a stabilit că cei în cauză sunt șase bărbaţi, trei femei şi 11 minori, adulţii având vârste cuprinse între 23 şi 44 de ani, iar minorii între 1 şi 17 ani. Aceştia au declarat că sunt cetăţeni din Irak, Iran, Afganistan și Siria şi au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România cu intenţia de a ajunge în ţări din vestul Europei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here