Familia e disperată! Denisa are nevoie urgentă de bani pentru o operație  

O fetiță de câțiva anișori din Timiș are nevoie de ajutor! Familia, din Utvin este disperată pentru că Denisa are nevoie urgent de o operație, pentru a supraviețui, însă nu are banii necesari.

Fetița suferă de hidrocefalie și este programată in luna septembrie la Szeged pentru operație. Intervenția chirurgicală costă 3.000 de euro dar familia nu dispune de acești bani.

E vorba de o fetiță foarte bolnavă, înscrisă la grădinița din localitatea Utvin ce are nevoie de intervenție chirurgicală în septembrie la Szeged! Apelul a fost transmis spre școli, spre copii, colegi și puțin de la fiecare poate ajuta la salvarea unei vieți! Cred că pentru astfel de momente e nevoie de noi toți, e nevoie să fim uniți, deschiși, să credem în speranță, în miracole”, spune Aura Danielescu, inspector școlar al ISJ Timiș.

Cei care doresc să o ajute pe Denisa, pot dona bani momentan, la școala din Utvin. În scurt timp însă, urmează să fie deschis un cont pe numele fetiței pentru a se aduna suma necesară intervenției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here