Alexandru Hubert vinovat moral in cazul pierderii unei investitii de 350000 euro

Hubert Alexandru, consilier local in localitatea Sag este vinovat moral , pentru pierderea unei finantari de 350000 euro pentru extinderea gradintei din Sag. In prima faza Consiliul Local Sag a aprobat acest proiect insa mai tarziu o parte din consilieri nu au mai vrut sa voteze, la indicatiile acestuia. Guvernul aprobase deja solicitarea initiala, in suma de 350000 de euro, pentru extinderea gradinitei, asa cum cerusera primaria si consiliul local. Mai apoi, cand sa voteze proiectul final, acesta nu a mai trecut la vot, invocand-se tot felul de scuze.
Proiectul la care facem referire a fost conditionat de consilierul Hubert Alexandru, omul care se erijeaza in strategul opozitiei, coordonand practic actiunile acesteia de o buna perioada de timp. Mai exact acesta a trimis un mesaj pe whatsapp prin care anunta ca va “ rezolva acest proiect doar daca” edilul de la Parta, Mihai Petricas va pica la pace cu el, acolo unde Hubert are afaceri cu terenuri agricole. Flavius Rosu a refuzat sa se implice in acesta zona evidenta de conflicte de interese. Urmarea a fost ca proiectul a ramas fara finantare, Sagul pierzand o treime din totalul bugetului local. Bani ce urmau sa vina din fonduri centrale.
In momentul de fata banii sunt pierduti iar localitatea Sag a fost privata de aceasta investitie de 350000 euro. Cu acesti bani la Sag trebuia extinsa gradinita din localitate.
„Cei de la Bucuresti au ramas uimiti, este un caz unic in Romania sa primesti bani dar sa blochezi totul in consiliul local. Am fost cu ei acolo la minister, pana la ministru (cu Hubert si vicele Luca). Au primit explicatii si de la sefa juridicului din minister, etc. Degeaba! Practic noi am pierdut 350000 euro pentru ca nu au votat. Cum sa refuzi acesti bani ? Puteam extinde gradinita. Iata, datorita pandemiei, aveam si posibilitatea sa lucram acolo, fara sa deranjam, copiii fiind acasa aceasta perioada. Pana la gasirea unei alte solutii ramane problema de fond, lipsa spatiului pentru copii, in actualul imobil “ a declarat pentru Gazeta din Vest primarul Flavius Rosu.
Hubert Alexandru recunoaste cu nonsalanta mesajul trimis pe whatsapp , ba mai mult acesta sustine ca finantarea pentru gradinita nu este pierduta, desi nu aduce niciun argument in acest sens si fara a realiza posibilul conflict de interese in care se afla, conform legii.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

3 COMENTARII

  1. Stilul P$D tipic … arunci cu informatii incomplete si insuficient documentate, ca satu-i plin de nedocumentati…doar sa se agate de putere.
    Nu-i de mirare ca Sagul e la coada dezvoltarii din zona metropolitana, desi trece un drum european pe acolo …P$D a carmuit satul spre faliment :))

  2. Mai ionica fara frica , aka hubert alexandru, sagul a ramas in urma ca fost 5 mandate condus de pnl. Si pentru mesajul pe care l-ai scris, ar trebui sa dai explicatii la DNA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here