Aquatim a semnat contractul de asistență tehnică pentru Proiectul Regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Timiș

Luna trecută, Aquatim a semnat cu Asocierea SC Tadeco Consulting SRL, SC Ramboll South East Europe SRL și Ramboll Denmark A/S contractul de Asistență tehnică pentru supervizarea lucrărilor de execuție și publicitatea aferente „Proiectului Regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Timiș, în perioada 2014-2020”(cod SMIS 2014+ 125651), din cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Având în vedere complexitatea proiectului, firma de consultanță va oferi sprijinul managerial necesar Beneficiarului Aquatim, prin intermediul unei echipe de experți. Pe lângă supervizarea unui număr de 30 de contracte de lucrări, Consultantul va avea în vedere și aspecte legate de publicitatea proiectului.

Aquatim participă la implementarea proiectului prin intermediul Unității de Implementare a Proiectelor, un departament dinamic, format din profesioniști care au participat și la aplicarea celorlalte proiecte cu finanțare europeană atrase de Aquatim până în prezent.

Întregul proiect presupune realizarea a 22 de stații de tratare a apei, 483 km de conducte de alimentare cu apă, 6 stații de epurare, 412 km de rețele de canalizare, o linie de valorificare energetică a nămolului și un sistem SCADA regional.

Valoarea totală a proiectului este de 180 milioane de euro, din care 135,6 milioane de euro fonduri nerambursabile de la Uniunea Europeană, 20,7 milioane de euro de la bugetul de stat, 3,2 milioane de la bugetul local și 20,5 milioane de euro cofinanțare Aquatim.

semnare AT_CS 2 semnare CL 15_Șag

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here