Alexandru Iovescu a fost ales vicepreședinte în PES activists România

La sfârșitul săptămânii trecute, în cadrul Adunării generale a PES activists România a fost aleasă noua conducere națională. Unul dintre cei mai promițători tineri social-democrați din Timiș, Alexandru Iovescu a candidat și a fost ales în functia de vicepreședinte pentru relația cu aleșii locali.

“Această responsabilitate mă determină să dezvolt proiecte noi pentru aleșii locali. Cred că, noi generația tinerilor aleși locali avem responsabilitatea de a genera proiecte de dezvoltare durabilă a comunităților locale, proiecte pentru mai multe generații. Le mulțumesc colegilor din PES activists România pentru încrederea acordată. PES activists România este despre valori, idealuri, muncă și respect reciproc”, a spus Alex Iovescu.

PES activists România este organizaţia în care membri şi simpatizanţii de stânga din România pot activa direct la nivelul politicii europene prin intermediul Partidului Socialiştilor Europeni (PES) şi reţelei de simpatizanţi existentă la nivelul tuturor ţărilor membre UE. În prezent, în România există peste 10.000 de membrii PES Activists. Apariţia reţelei europene PES activists a fost generată de faptul că în ţările UE partidele politice sunt organizate la nivel local, regional şi naţional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here