Totul pentru Timiş, sub acest slogan a intrat astăti, 8 aprilie, deputatul Alfred Simonis în lupta pentru conducerea CJT.

Liderul judeţean PSD a spus că dacă va câștiga alegerile va rămâne patru ani în această funcție și nu va pleca pentru o poziție mai bună, la fel cum au făcut-o alți predecesori. Tot cu această ocazie, președintele Camerei Deputaților a menționat că nu candidează decât pentru conducerea CJT, nu și pentru o eventuală funcție de consilier județean.

Profitând de moment, Alfred Simonis a povestit şi cum a vrut Alin Nica să devină pesedist peste noapte, doar ca să rămână candidat unic al PSD/PNL.

„Atunci când se discuta despre stabilirea candidatului la funcția de președinte al Consiliului Județean, domnul Nica m-a abordat pe mine, și direct, și prin intermediari, să-l primim în PSD. Citez: “Aduc 15–17 primari și mă pui candidat din partea PSD, pentru că tu, oricum, nu vrei să lași a treia funcție în stat pentru CJT. Astfel, PSD va avea județul și eu sunt liniștit. Mărturie pot depune lideri naționali ai PNL, că le-a spus același lucru, și alți colegi care au încercat să intermedieze această discuție între domnia sa și Partidul Social-Democrat”, a declarat Simonis.

După cum se ştie, PNL şi PSD au decis să meargă la CJT cu Alfred Simonis. În schimb Nica a găsit alinare în partidul lui Ludovic Orban şi va fi susţinut tot pentru postul de şef al CJT de Alianţa Dreapta Unită.

Articolul precedentPasajul Solventul, gata la sfârşitul acestui an?
Articolul următorCele mai mari companii din Timișoara sunt prezente la Zilele Carierei UPT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.