Social-democraţii din Timiş, dar şi de le „centru” şi-au dat întâlnire în Capitala Banatului pentru alegeri judeţene, dar şi pentru a vorbi despre proiectele ce ar urma să se deruleze în zonă.

Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, a fost votat, sâmbătă, ca preşedinte al PSD Timiş, în urma alegerilor care au avut loc în cadrul Conferinţei Judeţene a filialei.

„Am lansat câteva provocări. Mă bucur că după mai mulţi ani mai grei, în final, reuşim împreună în această echipă să deblocăm marile proiecte de infrastructură ale judeţului Timiş şi ale Timişoarei”, a declarat Alfred Simonis, după ce a fost ales.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, prezent la aceste alegeri, şi-a exprimat convingerea că în anul 2024 noua echipă a social-democraţilor timişeni va aborda corect toate rândurile de alegeri.

„Sunt ferm convins că de la Timiş şi Timişoara vor veni marile surprize. Din ceea ce a spus Alfred Simonis, toate proiectele în derulare în judeţ şi în Timişoara, mai puţin stadionul ‘Dan Păltinişanu’, sunt de peste 3 miliarde de euro; o muncă de echipă, alături de ministrul Transporturilor şi ministrul Sănătăţii, pentru că aceasta este zona majorităţii proiectelor”, a spus premierul Marcel Ciolacu.

Primul ministru a promis că se va implica direct şi pentru realizarea stadionului, primul pas fiind demolarea vechiului obiectiv şi ridicarea altuia în loc.

Articolul precedentSTPT anunţă schimbări pe trasee sâmbătă şi duminică
Articolul următorGrindeanu vrea ca PSD Timiş să câştige CJT la viitoarele alegeri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.