Alfred Simonis, despre ridicarea imunității lui Nicolae Bănicioiu: PSD nu se mai face scut în fața justiției

Victor Ponta l-a nominalizat pe deputatul de Timiș, Alfred Simonis ca fiind unul dintre vinovații ridicării imunității parlamentare lui Nicolae Bănicioiu. Simonis reacționează și spune însă că PSD nu se mai face scut în fața justiției așa cum se întâmpla pe vremea când partidul din care face parte era condus de Ponta.

Iată mai jos între mesajul transmis de deputatul Alfred Siminis:

”Victor Ponta m-a nominalizat ca fiind unul din “vinovatii” ridicării imunității parlamentare lui Nicolae Bănicioiu. Aşa este. Domnului Ponta îi este greu să înțeleagă că vechile metode nu mai funcționează. Dacă PSD nu se mai face scut în fața justiției, așa cum se făcea pe vremea dumnealui, este pentru că am înțeles să ne schimbăm.
Mă cunosc bine cu Nicu Bănicioiu şi sper din tot sufletul să fie nevinovat. Dar nu îmi revine mie să decid asta. Și nici Parlamentului. Doar justiția are această calitate. Iar votul pe care eu și colegii mei l-am dat la vedere în Parlament a fost tocmai pentru ca Nicu Bănicioiu să arate că este nevinovat.
Noul PSD se poziționează net împotriva abuzurilor, dar o justiție corectă se face în sala de judecată, nu în Parlament.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.