Asemeni altor lideri PSD şi Sorin Grindeanu a fost prezent sâmbătă la Timişoara, odată cu algerile judeţene ale social-democraţilor. Chiar fost şef al Consiliului Judeţean Timiş, actualul ministru al Transporturilor îşi doreşte ca partidul său să câştige CJT-ul la anul.

„În 2016 am reușit să câștigăm alegerile și să să-i batem pe cei de dreapta, dreapta unită. Am luat 40% din voturi, care ne-au dus în situația de a câștiga CJT. Dar vreau să vă spun câteva lucruri pentru viitor. Mulți ani am așteptat să facă alții ceva pentru noi, pentru Timișoara, pentru Timiș, pentru România. Mulți ani am fost complexați de anumite tinichele care ne sunau în urma noastră pentru că eram urmașii unora, nu eram noi în politica mare. Am așteptat cu toții înghițind acele invective pentru că poate nu aveam încredere în noi. Între timp am crescut și nu mai așteptăm voturi sau încrederea oamenilor, ci facem ce trebuie să facem pentru oameni, dincolo de apartenența politică. Facem – pentru că trebuie să ne gândim la copiii noștri și la ce trebuie să lăsăm pentru noi. Facem – pentru că avem curajul să ne asumăm lucruri, facem – pentru că putem să facem lucruri. PSD Timiș este astăzi în aceeași formă electorală, așa cum a fost în 2016 când am reușit să câștigăm alegerile, nu pentru că a fost cineva deosebit, fiindcă a fost spiritul. Este timpul nostru în 2024, PSD Timiș va trebui să câștige CJT si vom face acest lucru”, a declarat Grindeanu.

La conferința de alegeri a PSD Timiș mai participă Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, Paul Stănescu, secretarul general al PSD, Simona Bucura Oprescu, ministrul Muncii, Natalia Intotero, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, europarlamentarul Victor Negrescu, senatorul Titus Corlățean, președintele Comisiei de Politică Externă din Senatul României și alți oficiali din București alături de membrii PSD Timiș.

Articolul precedentAlfred Simonis, dublu preşedinte: şi la Camera Deputaţilor şi la PSD Timiş
Articolul următorPetrică Moise are statuie la el acasă în Chişoda

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.