Minciunile președintelui PNL Timiș, Alin Nica, trebuie să înceteze, este complice într-o serie de ilegalități și va răspunde pentru ceea ce s-a întâmplat. Și, ca să fie clar și pentru Nica, plângerea penală a fost depusă

PSD vine cu completătări în cazul pensiilor împărţite alături de pliante PNL şi spune că preşedintele CJT are plângere penală.

Cronologic, faptele de la Lugoj s-au întâmplat în felul următor:

„Pliantele care au fost atașate cupoanelor de pensie au fost duse la Oficiul Poștal Lugoj chiar de către liderul PNL din localitate, Ionuț Sârbu, cel care ocupă funcție de conducere în cadrul instituției, dar s-a suspendat pentru a fi numit consilier al vicepreședintelui CJ Timiș, Alexandru Proteasa. Diriginta OP Lugoj a refuzat să distribuie materialele electorale fără existența unui contract între Poștă și PNL, însă a fost sunată chiar de către Adrian Lulciuc, directorul Sucursalei Regionale de Poștă, care i-a confirmat existența contractului. Presată de conducere, diriginta OP Lugoj a distribuit pliantele în baza unei minciuni!

Pe lângă ilegalitatea distribuirii de materiale electorale împreună cu pensiile, Nica, Sârbu și Lulciuc se fac vinovați și de faptul că au adus prejudicii economice Poștei Române, iar apoi se ajunge la abuz în serviciu și instigare la abuz în serviciu. Pentru a încerca să scape basma curată, Alin Nica se victimizează și minte fără să clipească, dar în cel mai scurt timp adevărul va ieși la iveală. În realitate, președintele PNL Timiș este cel care patronează astfel de acțiuni cu conotații penale”, comunciă PSD Timiş.

Nimic surprinzător, aşa se face politică în România mioritică…

Articolul precedentIncendiu de proporţii la o hală de depozitare din Hodoni
Articolul următorUVT apasă pedala de accelerație prin rezultatele științifice din anul 2023

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.