Amenzi de aproape 20.000 de lei pentru şoferi, în numai o oră şi jumătate!

Acţiune fulger a poliţiltilor timişoreni seara trecută! Oamenii legii au aplicat 77 de sancţiuni contravenţionale şoferilor în valoare de aproape 20.000 de lei. Acţiunea poliţiştilor a durat doar 90 de minute.

Ieri, 10 ianuarie a.c., în intervalul orar 17.30-19.00, poliţiştii Biroului Rutier Timișoara şi cei din cadrul secţiilor urbane au efectuat o acţiune pe raza municipiului, la intersecţia străzilor Arieș și Memorandului, în scopul impunerii respectării normelor rutiere în rândul conducătorilor auto, în special respectarea indicatoarelor şi marcajelor rutiere”, transmit reprezentanţii IPJ Timiş.

Astfel, poliţiştii au aplicat 77 de sancţiuni contravenţionale, majoritatea fiind pentru nerespectarea indicatoarelor şi marcajelor rutiere.

Totodată, au fost sancţionaţi şi şoferii care nu purtau centura de siguranţă în timpul deplasării, precum şi cei care nu aveau asupra lor documentele prevăzute de lege.

Valoarea sancţiunilor contravenţionale este de peste 18.000 de lei.

De asemenea, polițiștii au reținut în vederea suspendării două permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare.

Poliţiştii rutieri vor continua acţiunile în scopul combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here