Amenzi de peste 50.000 de lei pentru proprietarii care nu-și îngrijesc terenurile!

0
9

Polițiștii locali verifică în continuare proprietarii de terenuri din Timișoara pentru a vedea dacă și le îngrijesc și cosesc vegetației, în condițiile în care se apropie perioada în care plante alergene precum ambrozia încep să producă efecte asupra stării de sănătate a populației.

Astfel, în ultimele două săptămâni, 22 de proprietari de terenuri din zone precum Calea Șagului, str. J. Schwicker, Tristan Tzara, Lalelelor, Albăstrelelor, Letea, Romulus, Calea Torontalului, Ardealului au fost sancționați cu amenzi în valoare totală de 55.000 lei deoarece nu au cosit vegetația și buruienile care au crescut din abundență.

Poliția Locală continuă să monitorizeze situația terenurilor de pe raza municipiului Timișoara, luând măsurile legale de sancționare, iar amenzile sunt maxime de 2500 lei pentru cei care nu se conformează și nu i-au măsurile de salubrizare a proprietăților lor și de cosire a ierbii și buruienilor crescute.

Poliția Locală Timișoara atrage atenția proprietarilor de terenuri să-și îngrijească proprietățile deoarece proprietarii de terenuri sunt obligați să asigure salubrizarea, cosirea buruienilor, vegetației ierboase și lemnoase, colectarea și transportul deșeurilor rezultate de pe terenurile virane pe care le dețin sub orice formă legală.

Verificările continuă și în perioada următoare.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here