Amenzi la Piețele Cârțan și 700 după descinderea polițiștilor locali

Polițiștii locali au desfășura o nouă acțiune cu efective mărite, în Piețele Timișoara 700 și Badea Cârțan, pentru a verifica modul În care se respectă legislația privind desfășurarea actelor de comerț, curățenia și oprirea sau staționarea autovehiculelor în perimetrele acestora. În cadrul acțiunii au fost verificați un număr de 21 de comercianti și 32 societăți comerciale.

Au fost aplicate în total un număr de 65 sancțiuni contravenționale în valoare de 26.515 lei. Cele mai multe dintre acestea au fost pentru neafișare prețuri la produse, neafișare date de identificare ale comercianților, oprire neregulamentară, staționare autovehicule de peste 3,5 tone în zonele piețelor. De asemenea, a mai fost aplicată o sancțiune la Societatea Piețe SA în valoare de 2500 lei pentru neîntreținerea curățeniei în Piața Badea Cârțan si o sancțiune tot de 2500 lei pentru aceeași faptă la societatea Saiftim care deține în Piața Timișoara 700 mai multe spații comerciale închiriate către terți.

Tot la Piața 700, administratoarea pieței a fost și ea sancționată cu 600 lei pentru neîntreținerea curățeniei. Poliția Locală Timișoara desfășoară astfel de acțiuni inopinate periodic în piețele din municipiu efectuând astfel demersuri pentru desfășurarea unui comerț civilizat în aceste locații frecventate de un număr mare de cetățeni. Acțiuni de acest fel vor mai avea loc și pe viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here