Băieți, ați coborat nivelul rău de tot! Rușinos: bătaie între consilieri locali într-o ședință la Șag

Fostul candidat PNL la primaria Sag, Lucian Florin Taga a creat un scandal monstru la sedinta PNL din comuna mai sus amintita. Mai exact pe fondul unor conflicte si divergente mai vechi Taga a sarit la bataie la presedintele PNL Sag , Bogdan Apostu. La aceasta sedinta a fost prezent si responsabilul de zona Lucian Blaga.

Cei care au asitat la bataia de la Sag au incercat sa dreaga busuiocul.

Lucian Blaga a declarant pentru Gazeta din Vest ca a fost doar o discutie mai aprinsa intre cei doi consilieri locali de la Sag. La scurt timp acesta a recunoscut si bataia si a spus ca va propune sanctiuni.

“A fost o discutie mai aprinsa pe fondul unor conflicte mai vechi intre cei doi. Este adevarat ca de aici pana la bataie a mai fost un singur pas. Eu voi transmite conducerii PNL situatia de la Sag si voi propune chiar sanctiuni dupa statutul PNL”, a declarat Lucian Blaga.

Consilierul local si presedintele PNL Sag, Bogdan Apost nu a vrut in prima faza sa ofere nici el prea multe explicatii pentru ca mai apoi sa recunoasca ca a facut o plangere penala iar institutiile statului ancheteaza acest caz.

“A fost doar o discutie mai aprinsa la sedinta noastra de la Sag. Nu pot oferi prea multe informatii in acest moment pentru ca este o ancheta in desfasurare iar cei care ancheteaza acest caz ne-au spus sa nu declaram nimic. Va pot spune ca a existat o agresiune pe fondul unor divergente“, a declarant Bogdan Apostu.

Cei implicati in acest scandal fac parte din acelasi partid si chiar sunt consilieri locali, amandoi. Agresorul chiar a fost candidatul PNL la primaria Sag iar victima este actualul presedinte PNL Sag.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here