Amenzi pe bandă rulantă pentru șoferii din Timiș

Nefolosirea centurii de siguranță și viteza mare le-a adus amenzi drastice mai multor șoferi din Timiș. În zilele de weekend, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.  Astfel, poliţiştii au întocmit 12 dosare penale şi au aplicat 131 sancţiuni contravenţionale, dintre care 37 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum.

În plus, au fost reţinute în vederea suspendării 35 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor și vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, semnificației luminii de culoare roșie a semaforului electric, limitelor legale de viteză și conducerea sub influența alcoolului. De asemenea, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

În săptămâna care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here