Cercetați pentru furt din magazin

Trei persoane sunt cercetate de poliţiştii municipiului Timișoara după ce ar fi fost surprinse de agenţii de pază a unor societăţi comerciale în timp ce sustrăgeau bunuri.

La data de 6 ianuarie, un bărbat a fost reţinut de agenţii de pază a unui centru comercial, după ce ar fi trecut de casa de marcat având asupra sa articole vestimentare, a căror valoare nu a fost achitată.

În aceeași zi, polițiștii Secției 4 Timișoara au întocmit documente procedurale pe numele unui bărbat de 43 de ani, care a fost depistat, într-un centru comercial, având asupra sa mai multe baterii externe neachitate.

La data de 07 ianuarie, polițiștii Secției 3 Timișoara au întocmit acte procedurale pe numele unei tinere de 30 de ani, care a fost depistată, într-un supermarket, având asupra sa produse alimentare neachitate.

În  toate cazurile au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar prejudiciul în valoare de peste 550 de lei a fost recuperat de polițiști, bunurile fiind predate reprezentanţilor societăţii comerciale. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here